cinsel gücü artıran en etkili bitkisel ilaçlar için kullanılan bitkiler. Bitki çayları, Ginseng, Rezene, Karanfil tanesi, Haşhaş Tohumu, Polen,Zencefil, Tarçın, Yasemin, Süsen, Meyan Kökü. Diğer deyatları PDF dosyasında bulabilirsiniz.
Günümüz Türkiye’sinde her konuda gelişme yaşanmasına karşılık cinsellik konusu hala utanılacak bir durum olarak görülmekte ve gençlere hamilelikten korunma yolları hakkında bilgi verilmemktedir. Bir ara okullarda verilmesi tartışılan ders bazı çevrelerin çekinmesi sebebi ile uygulanmaya konulmadı. fakat şu da bir gerçek ki gençlerimiz yavaş yavaş avrupa ve amerika tarzında yaşamaya başlıyor ve gelecekte cinsel bilgi eksikliği daha da tehlikeli boyutlara gelebilir. yanlış anlaşılan noktalardan biri de cinsel bilgilerin verildiği derslerde kızlar ve erkekler ayrı sınıflarda eğitim alabilir. zaten yabancı ülkelerde çoğunlukla bu derste sınıflar bölünmektedir.
Bu belgede cinsel gücü artıran haplar ve cinsel gücü artıran bitkiler hakkında ayrıntılı açıklama bulabilirsiniz. özellikle cinsel gücü artıran bitkilerin çok faydasını göreceksiniz. bitkisel çözümler herzaman daha sağlıklıdır. ama cinsel haplar da herzaman daha garantilidir ;)
Doğum, pek çok işlemin bir arada sürdürüldüğü büyük bir mucizedir. Birçok insan bu mucizenin nasıl geliştiğini anlayamaz. Bu heyecan verici olayın mutlu sonuçlanması, bebeğin dünyaya sağlıklı gelerek sağlıklı büyüyebilmesi ise bebeğin anne karnındaki gelişimini, doğum olayını, yeni doğan dönemini özelliklerini ve onu bu dönemlerde etkileyen faktörleri bilmekle mümkündür. Çocuk sahibi olmaya karar verilen ilk andan itibaren anne ve baba adaylarının hayatları değişir. Artık kendileriyle birlikte bebeklerini de düşünmek zorundadırlar. Anne ve babaların hayatlarında bir dönüm noktası olan doğumla birlikte kadında da birçok değişiklikler meydana gelmektedir. Her insan bir gün yaşayabileceği bu mucizevî olayın nasıl oluştuğunu, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerde neler yaşanabileceğini ve nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmelidir. Bu modül ile bebeğin anne karnında geçirdiği sürede nasıl bir gelişim izlediğini, bu gelişimi nelerin etkileyebileceğini, doğum olayını, yeni doğan bebeğin özelliklerini, lohusalık ve emziklik dönemlerinin özelliklerini öğrenerek, bu dönemlerde yapılabilecek hataların ne gibi sorunlara neden olabileceğini analiz edebileceksiniz. Bu modülden edineceğiniz bilgi ve beceriler, karşılaşacağınız bazı çocukların doğum öncesi ve sonrası ne gibi tedbirsizlikler sonucu sağlıksız olduklarını anlayabilmeniz ve ileriki hayatınızda bilinçli bir anne olabilmeniz için temel oluşturacaktır. Ayrıca bu modülden edineceğiniz bilgileri çevrenizdeki insanlarla paylaştığınızda toplum bilincine katkı sağlamış olacaksınız.
Bu dökümanla cinsel organların çalışma yapısı ve hamilelik döneminde gelişen olayları yazılı ve resimli olarak öğreneceksiniz. Ülkemizde nüfusumuzun büyük bir kısmını doğurganlık çağındaki kadınlar ve çocuklar oluşturmaktadır. Kadınların ve çocukların sağlık düzeyleri toplum sağlığının önemli bir belirleyicisidir. Toplumda sağlıklı annelerin ve çocukların var olması için öncelikle kadınların kendi bedenlerini tanımaları, organlarının işlevlerini bilmeleri gerekir. Sağlıklı olmanın temel koşullarının bilinmesi ve uygulanması da çok önemlidir. Annenin sağlıklı olması, sağlıklı gebelik geçirmesi hem kendi hem de doğacak çocuğunun sağlığını yakından ilgilendirmektedir. Bu nedenle sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde, anne ve çocuk sağlığı ayrılmaz bir bütündür. Sağlıklı çocuklar dünyaya getirme, her ana-babanın en büyük arzusudur. Bu arzunun gerçekleşmesi için kadın ve erkeğin bilinçli bir şekilde, sağlığın önemini bilmeleri, genital sistem, döllenme ve gebelik konularında doğru bilgilerle donatılmış olmaları gerekir.Anne-Çocuk sağlığının önemi, genital sistem, döllenme ve gebelik konularında bilgiler edineceksiniz.
Bu dökümanla gebelikten korunma yöntemlerini(prezervatif, doğum kontrol hapı, iğneler..) ve dikkat edilmesi gereken konuları öğreneceksiniz. Ailelerin, gebelikten korunma yöntemlerini yeterince bilmemeleri ve çeşitli nedenlerle uygulayamamaları doğurganlık oranını arttırmaktadır. Annenin yaşının on sekizin altında veya otuz beşin üstünde olması, gebelikler arasındaki sürenin iki yıldan daha az olması ve gebelik sayısının dört ve dördün üzerinde olması anne ve çocuk ölümlerine neden olan etkenleri oluşturmaktadır. Çocuklar geleceğimizin temelidir. Onlara iyi bir gelecek sağlamak istiyorsak aile planlaması yöntemlerini uygulamalı ve ailelerin bakabilecekleri sayıda çocuk sahibi olmaları yönünde eğitilmelerini sağlamalıyız. Bu modülde öğreneceğiniz bilgileri kendi yaşamınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca ailelere ve çevrenize bilgi verebilirsiniz. Bu bilgilerle gebelik ve doğuma bağlı ölüm riskinin azalmasına ve sağlıklı çocukların doğmasına katkıda bulunabilirsiniz. Bu konuları şu anda bilmiyorsunuz. Ancak modülün sonunda yeterli bilgiye sahip olduğunuzu göreceksiniz ve hatta bu konuyla ilgili yanlış inanışlardan kurtulacaksınız. Unutmayınız ki, ülkemizin sizin gibi çağdaş, iyi düşünen, araştıran, teknolojik gelişmeyi yakalayan bilinçli gençlere çok ihtiyacı vardır. Toplumun temelini eğitimli annelerin ve onların yetiştirdiği çocukların oluşturduğunu unutmamalıyız.